skip navigation

Saveti za prijavu

Tvoja prijava je prvi utisak pre novog poslovnog poglavlja. Sasvim je jasno da pri tom želiš da se prikažeš u najboljem svetlu. Kako bi tvoje iskustvo i tvoja ličnost potpuno došli do izražaja, rado ćemo ti otkriti naše najvažnije savete za izbor osoblja.

Naučeno direktno pretvoriti u delo? Mislimo da je super! Prijavi se odmah hier na naše interesantne ponude radnih mesta.

Baci najpre pogled na naš postupak prijave. Tako ćeš dobiti tačnu predstavu o tome kako ćeš nas upoznati. Nakon toga ćemo zajedno stvoriti stvarne dodatne vrednosti za digitalizaciju evropske logističke branše.

Postupak prijave

 1. 1. Prijava

  Za naše interne procese je veoma od pomoći ako tvoju prijavu primimo digitalno preko našeg alata za prijavu. Za to vam nije više potreban klasičan dopis prijave.

 2. 2. Telefonski intervju

  Ovde imamo priliku da pričamo o opštim uslovima, da steknemo stručni i lični utisak jedni o drugima i da se upoznamo telefonom jedni sa drugima.

 3. 3. Upoznavanje

  Sedimo u opuštenoj atmosferi i razmenjujemo mišljenja, očekivanja kao i lične teme. Ovde dobijamo osećaj da li između tebe i TIMOCOM-a načelno postoji hemija. Osim toga imaš mogućnost da nam postaviš pitanja face-to-face.

 4. 4. Dan za upoznavanje

  Upoznaj svoje potencijalne koleginice i kolege u direktnom radnom okruženju kako bi obe strane stvorile još bolju sliku. Prethodno postoji i mali test kako bi se zagrejao. Trajanje dana za upoznavanje je pri tom različito i zavisi od pozicije koju treba da zauzmete. I dnevni raspored se planira individualno i unapred ti se objašnjava.

 5. 5. Odluka

  Nakon toga, isto kao i mi, možeteš sve utiske još jednom na miru da analiziraš. Mi ti obećavamo da ćemo ti našu odluku saopštiti već nekoliko dana nakon dana za upoznavanje. A ako i ti želiš da postaneš Timo, uskoro počinje tvoj individualni onboarding program.

  Nakon svakog pojedinačnog koraka ćemo te informisati tako da ćeš uvek biti u toku. Nama je veoma važno da se jedni prema drugima ponašamo iskreno i transparentno i da se ti još pre velikog početka rada osećaš prijatno. To je, naime, ono što zaposlenje kod TIMOCOM-a čini posebnim.

Preporučili nemački zaposleni

»TOP Company«

Ovde možeš pročitati kako je rangiran TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj.

Zainteresovan? Prijavi se i zaposli kod nas!

Prijavi se sada na onlajn

Imaš pitanja? Naš HR tim stoji ti rado na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled događaja

Želiš li da nas upoznaš? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa tobom na sledećim događajima - live i u boji.

Veranstaltung Zeitraum Ort Art

Unsere nächsten Veranstaltungen stehen aktuell noch nicht fest. Sobald diese eingeplant sind, informieren wir Dich hier in unserer Veranstaltungsübersicht darüber.

Du kannst uns aber gerne jederzeit Deine Bewerbung digital schicken – initiativ oder auf unsere freien Stellenangebote. Wir freuen uns, Dich persönlich kennenzulernen!

do vrha