skip navigation

Ako si ti zadovoljan, zadovoljni smo i mi

Mi nudimo zaposlenima mogućnost da u preduzeću koje raste daju odlučujući doprinos razvoju preduzeća i time ostvare istinski napredak i u sopstvenom razvoju. Angažman, motivaciju i spremnost na akciju nagrađujemo ličnim i stručnim napretkom kao i poštovanjem. Pri tom smo pouzdan poslodavac. Nudimo okruženje u kojem se koristi feedback kultura i kultura grešaka kako bismo se stalno popravljali. Posebno treba naglasiti našu pozitivnu i raznovrsnu radnu atmosferu: različite kulture, porekla i biografije stvaraju šareni mozaik pogleda koji čine izuzetnu harmoniju.

Mi svakodnevno radimo na tome da stvorimo okruženje u kojem svaki zaposleni rado dolazi na posao, oseća se dobro i može da se razvija.

Talenti se moraju podsticati. Pri tom su nam u svakom odeljenju veoma važne kako lične tako i stručne mere usavršavanja, bilo da se radi o ličnom coachingu, dnevnim/nedeljnim seminarima ili potpunim studijama.

Mi već danas mislimo na sutra i podržavamo te investicionim ulaganjima i dodatkom za korporativno penzijsko osiguranje. On top postoji subvencija za troškove struje, trinaesta mesečna plata i brojne pogodnosti uz poznate proizvode i usluge.

Da li su klizno radno vreme, home i mobile office spojivi sa korporativnim uslovima? Onda imate mogućnost da svoju radnu svakodnevicu prilagodite individualnim potrebama.

Nudimo različite zdravstvene akcije i after work manifestacije jer su nam zdravlje i dobrobit naših zaposlenih veoma važni ‐tu je za svakog ponešto.

Sa tvojim laptopom firme ‐ i eventualno mobilnim telefonom firme ‐ uvek si na svakom mestu u toku. U našoj kancelariji uvek vlada konstantno prijatna sobna temperatura zahvaljujući geotermičkoj tehnologiji.

Da li je u pitanju TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalske žurke ili godišnja letnja proslava mi stalno razmenjujemo iskustva i slavimo naš poslovni uspeh zajedno u opuštenoj atmosferi.

Bez dugog traženja besplatnih parking mesta jer svoj automobil možete opušteno parkirati na parkingu firme.

Izbor svežih jela, prijatno druženje, udobna atmosfera i privlačna krovna terasa ‐ tako izgleda uobičajena pauza za ručak u „Timovoj trpezariji“.

Pij svakog dana onoliko vode koliko želite. Isto važi naravno i za sve ljubitelje kafe i čaja kojima se u svako doba možete poslužiti na mnogobrojnim automatima.

Pažnja za one koji se voze autobusom i vozom: Postoji popust na regularnu cenu karte kojom se možete voziti udobno i povoljno.

Šareni fatboys, moderni brainstorming kutkovi kao i bliski „neandertal“ pozivaju na opuštanje i odmor. I ako se dobro posmatra vidi se da su ljudi ovde došli na najbolje ideje.

Preporučili nemački zaposleni

»TOP Company«

Ovde možeš pročitati kako je rangiran TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj.

Zainteresovan? Prijavi se i zaposli kod nas!

Prijavi se sada onlajn

Imaš pitanja? Naš HR tim stoji ti rado na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled događaja

Želiš li da nas upoznaš? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa tobom na sledećim događajima - live i u boji.

TIMOCOM u pokretu na društvenim mrežama

Facebook Logo
do vrha