skip navigation

Ako si ti zadovoljan, zadovoljni smo i mi

Mi nudimo zaposlenima mogućnost da u preduzeću koje raste daju odlučujući doprinos razvoju preduzeća i time ostvare istinski napredak i u sopstvenom razvoju. Angažman, motivaciju i spremnost na akciju nagrađujemo ličnim i stručnim napretkom kao i poštovanjem. Pri tom smo pouzdan poslodavac. Nudimo okruženje u kojem se koristi feedback kultura i kultura grešaka kako bismo se stalno popravljali. Posebno treba naglasiti našu pozitivnu i raznovrsnu radnu atmosferu: različite kulture, porekla i biografije stvaraju šareni mozaik pogleda koji čine izuzetnu harmoniju.

Mi svakodnevno radimo na tome da stvorimo okruženje u kojem svaki zaposleni rado dolazi na posao, oseća se dobro i može da se razvija.

Talenti se moraju podsticati. Pri tom su nam u svakom odeljenju veoma važne kako lične tako i stručne mere usavršavanja, bilo da se radi o ličnom coachingu, dnevnim/nedeljnim seminarima ili potpunim studijama.

Mi već danas mislimo na sutra i podržavamo te investicionim ulaganjima i dodatkom za korporativno penzijsko osiguranje. On top postoji subvencija za troškove struje, trinaesta mesečna plata i brojne pogodnosti uz poznate proizvode i usluge.

Da li su klizno radno vreme, home i mobile office spojivi sa korporativnim uslovima? Onda imate mogućnost da svoju radnu svakodnevicu prilagodite individualnim potrebama.

Nudimo različite zdravstvene akcije i after work manifestacije jer su nam zdravlje i dobrobit naših zaposlenih veoma važni ‐tu je za svakog ponešto.

Sa tvojim laptopom firme ‐ i eventualno mobilnim telefonom firme ‐ uvek si na svakom mestu u toku. U našoj kancelariji uvek vlada konstantno prijatna sobna temperatura zahvaljujući geotermičkoj tehnologiji.

Da li je u pitanju TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalske žurke ili godišnja letnja proslava mi stalno razmenjujemo iskustva i slavimo naš poslovni uspeh zajedno u opuštenoj atmosferi.

Bez dugog traženja besplatnih parking mesta jer svoj automobil možete opušteno parkirati na parkingu firme.

Izbor svežih jela, prijatno druženje, udobna atmosfera i privlačna krovna terasa ‐ tako izgleda uobičajena pauza za ručak u „Timovoj trpezariji“.

Pij svakog dana onoliko vode koliko želite. Isto važi naravno i za sve ljubitelje kafe i čaja kojima se u svako doba možete poslužiti na mnogobrojnim automatima.

Pažnja za one koji se voze autobusom i vozom: Postoji popust na regularnu cenu karte kojom se možete voziti udobno i povoljno.

Šareni fatboys, moderni brainstorming kutkovi kao i bliski „neandertal“ pozivaju na opuštanje i odmor. I ako se dobro posmatra vidi se da su ljudi ovde došli na najbolje ideje.

Preporučili nemački zaposleni

»TOP Company«

Ovde možeš pročitati kako je rangiran TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj.

Zainteresovan? Prijavi se i zaposli kod nas!

Prijavi se sada onlajn

Imaš pitanja? Naš HR tim stoji ti rado na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled događaja

Želiš li da nas upoznaš? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa tobom na sledećim događajima - live i u boji.

Veranstaltung Zeitraum Ort Art

Unsere nächsten Veranstaltungen stehen aktuell noch nicht fest. Sobald diese eingeplant sind, informieren wir Dich hier in unserer Veranstaltungsübersicht darüber.

Du kannst uns aber gerne jederzeit Deine Bewerbung digital schicken – initiativ oder auf unsere freien Stellenangebote. Wir freuen uns, Dich persönlich kennenzulernen!

TIMOCOM u pokretu na društvenim mrežama

Facebook Logo
do vrha