TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogućen u Vašem pregledniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korišćenja i udobnosti, molimo aktivirajte privremeno JavaScript u podešavanjima Vašeg preglednika.
Pretvori diplomu u optimalno zaposlenje

Pretvori diplomu u optimalno zaposlenje

Za učenike

Izađi iz škole i stupi u profesionalni život. Pratimo te na uzbudljivom putu u profesionalni svet i brinemo se da individualno stekneš sva stručna znanja i lične sposobnosti koje su ti potrebne za obrazovanje. Osim toga nama je veoma važno da se u svakom momentu dobro osećaš i da možeš da se razvijaš. To znači: Tvoj obrazovni mentor i tvoj stručni obrazovni pokrovitelj uvek slušaju tvoje potrebe tako da se već na početku možeš snažno uneti u posao i podržati svoj tim.

Ovde ćeš naći naša slobodna radna mesta. Pogledaj odmah. Ako u ovom trenutku nemao otvorene konkurse za obrazovanje, naravno da važi: uvek rado pokaži inicijativu!

Slobodna obrazovna mesta Prijavi se samoinicijativno

Vaše mogućnosti­razvoja

Uspešna priča: Od obrazovanja do stalnog zaposlenja kao Software Developer

Uspešna priča: Od obrazovanja do stalnog zaposlenja kao Software Developer

Marcel Norres je kod nas uspešno završio skraćeno obrazovanje kao programer. Posle toga je to nadogradio i uz posao završio cenjeni Bachelor of Science iz poslovne informatike – dok je bio zaposlen kao Software Developer u IT odeljenju. „Nikad se ne nauči sve. Zato mi je bilo važno da i nakon obrazovanja ostanem u toku i da se dalje razvijam. Pri tom sam posebno srećan zbog lične i finansijske podrške TIMOCOM-a.“

Za studente, studente koji rade i praktikante

Usred si studija i tražiš dodatno iskustvo kroz praksu ili si studije već uspešno završio? Onda se prijavi kod nas. Mi tražimo ličnosti, a ne gotove karijere. Mnogo pre, kod nas svojoj biografiji možeš dodati uzbudljiv izazov. Raduje nas što možemo da rastemo sa tobom.

Tražimo svršene studente sledećih studijskih smerova ili uporedivog obrazovanja u oblasti razvoja softvera:

  • Studije informatike ili poslovne informatike
  • Studije matematike
  • Studije nacionalne ekonomije / ekonomskih nauka (na primer sa fokusom na upravljanje finansijama, kadrovima ili eventima)

Ukoliko je za neko radno mesto poželjan još neki studijski smer ili posebna kvalifikacija, možeš to saznati iz naših aktuelnih oglasa za posao.

Ako u ovom trenutku nemamo otvorene konkurse za praksu ili mesto za studenta uz rad, naravno i ovde važi: uvek rado pokaži inicijativu!

Slobodna mesta za studente Prijavi se samoinicijativno

Vaše mogućnosti­razvoja

Uspešna priča: Od praktikantkinje do menadžerke projekta

Uspešna priča: Od praktikantkinje do menadžerke projekta

Jana Schmilewski je nakon svog Bachelora iz ekonomskih nauka počela kod nas kao praktikantkinja. U međuvremenu je stalno zaposlena kao menadžerka projekata u marketingu i uz posao završava Master of Science u oblasti Marketing & Communication. Pri tom uzbudljive sadržaje studija može direktno primeniti kod nas. „Studije su mi veoma pomogle prilikom zaposlenja. Nakon prakse za mene je bilo jasno da po svaku cenu želim da ostanem kod TIMOCOM-a i da paralelno završavam master. Veoma se radujem ličnoj i stručnoj podršci poslodavca.“

Preporučili nemački zaposleni

TOP Company

Pročitajte kakav je TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj

kununu-TOP-Company-znak-kvaliteta-za-poslodavce
kununu – OPEN Company – znak kvaliteta za poslodavce

Fair Company

Mi smo fair company jer...

Mi smo FairCompany

rad naših zaposlenih nagrađujemo pravedno prema učinku, podstičemo i poštujemo. To se npr. zaključuje po tome što već i praktikanti i studenti na praksi mogu preuzeti odgovornost za svoje zadatke i postoji šansa da budu preuzeti u stalni radni odnos. Kreativnost svih zaposlenih nam je veoma važna zbog čega se ideje kod nas kao preduzeća kojim rukovodi vlasnik veoma cene i nagrađuju. Uravnotežen work-life-balance se između ostalog podstiče kliznim radnim vremenom i smanjenjem broja prekovremenih sati.

Pregled događaja

Želite li da nas upoznate? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.
Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa Vama na sledećim događajima - live i u boji.

Događaj Vremenski period Mesto Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event
Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame.