TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogućen u Vašem pregledniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korišćenja i udobnosti, molimo aktivirajte privremeno JavaScript u podešavanjima Vašeg preglednika.
Ako ste vi zadovoljni, zadovoljno smo i mi

Ako ste vi zadovoljni, zadovoljni smo i mi

Mi nudimo zaposlenima mogućnost da u preduzeću koje raste daju odlučujući doprinos razvoju preduzeća i time ostvare istinski napredak i u sopstvenom razvoju. Angažman, motivaciju i spremnost na akciju nagrađujemo ličnim i stručnim napretkom kao i poštovanjem. Pri tom smo pouzdan poslodavac. Nudimo okruženje u kojem se koristi feedback kultura i kultura grešaka kako bismo se stalno popravljali. Posebno treba naglasiti našu pozitivnu i raznovrsnu radnu atmosferu: različite kulture, porekla i biografije stvaraju šareni mozaik pogleda koji čine izuzetnu harmoniju.

Pozitivna radna klima

Mi svakodnevno radimo na tome da stvorimo okruženje u kojem svaki zaposleni rado dolazi na posao, oseća se dobro i može da se razvija.

Usavršavanja

Talenti se moraju podsticati. Pri tom su nam u svakom odeljenju veoma važne kako lične tako i stručne mere usavršavanja, bilo da se radi o ličnom coachingu, dnevnim/nedeljnim seminarima ili potpunim studijama.

Dodatne pogodnosti

Mi već danas mislimo na sutra i podržavamo vas investicionim ulaganjima i dodatkom za korporativno penzijsko osiguranje. On top postoji subvencija za troškove struje, trinaesta mesečna plata i brojne pogodnosti uz poznate proizvode i usluge.

Work-Life-Balance

Da li su klizno radno vreme, home i mobile office spojivi sa korporativnim uslovima? Onda imate mogućnost da svoju radnu svakodnevicu prilagodite individualnim potrebama.

Podsticanje zdravlja

Nudimo različite zdravstvene akcije i after work manifestacije jer su nam zdravlje i dobrobit naših zaposlenih veoma važni ‐ tu je za svakog ponešto.

Moderna kancelarijska oprema

U pokretu, nezavisni od mesta i u središtu sa svojim sopstvenim laptopom ‐ ili u zavisnosti od pozicije i sa poslovnim mobilnim telefonom‐ nećete propustiti ni jednu važnu novost.

Interni eventi

Da li je u pitanju TIMOCOM BarCamp, Oktoberfest, karnevalske žurke ili godišnja letnja proslava ‐ mi se stalno razmenjujemo i slavimo naš poslovni uspeh zajedno u opuštenoj atmosferi.

Besplatna parking mesta

Bez dugog traženja besplatnih parking mesta jer svoj automobil možete opušteno parkirati na parkingu firme.

Interna kantina

Izbor svežih jela, prijatno druženje, udobna atmosfera i privlačna krovna terasa ‐ tako izgleda uobičajena pauza za ručak u „Timovoj trpezariji“.

Pića flatrate

Pijte svakog dana onoliko vode koliko želite. Isto važi naravno i za sve ljubitelje kafe i čaja kojima se u svako doba možete poslužiti na mnogobrojnim automatima.

Povlašćena karta firme

Pažnja za one koji se voze autobusom i vozom: Postoji popust na regularnu cenu karte kojom se možete voziti udobno i povoljno.

Chill out mogućnosti

Šareni fatboys, moderni brainstorming kutkovi kao i bliski „neandertal“ pozivaju na opuštanje i odmor. I ako se dobro posmatra vidi se da su ljudi ovde došli na najbolje ideje.

A sad ste vi na redu

Samo bacite pogled na druženje kod TIMOCOM-a:

Preporučili nemački zaposleni

TOP Company

Pročitajte kako je rangiran TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj.

kununu-TOP-Company-znak-kvaliteta-za-poslodavce
kununu – OPEN Company – znak kvaliteta za poslodavce

Fair Company

Mi smo Fair Company jer...

Mi smo FairCompany

... rad naših zaposlenih nagrađujemo pravedno prema učinku, podstičemo i poštujemo. To se npr. zaključuje po tome što već i praktikanti i studenti uz rad mogu preuzeti odgovornost za svoje zadatke i postoji šansa da budu preuzeti u stalni radni odnos. Kreativnost svih zaposlenih nam je veoma važna zbog čega se ideje kod nas kao preduzeća kojim rukovodi vlasnik veoma cene i nagrađuju. Uravnotežen work-life-balance se između ostalog podstiče kliznim radnim vremenom i smanjenjem broja prekovremenih sati.

Pregled događaja

Želite li da nas upoznate? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.
Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa Vama na sledećim događajima - live i u boji.

Događaj Vremenski period Mesto Vrsta
PASS Essentials - Workshop 11.07.2019 Erkrath Event

TIMOCOM u pokretu na društvenim mrežama

Facebook Logo
Instagram Logo
LinkedIn Logo
Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame.