TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogućen u Vašem pregledniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korišćenja i udobnosti, molimo aktivirajte privremeno JavaScript u podešavanjima Vašeg preglednika.


TIMOCOM Mobil

Aplikacija za tablete i pametne telefone. Koristite sve opcije TIMOCOM-a mobilno

Možete da imate uvek i svuda kod sebe najveću transportnu platformu Evrope! Potpuno jednostavno! Preuzmite aplikaciju Transprtbarometer (transportni barometar) – kojom obezbeđujete sebi pristup sa mobilnih uređaja svim proizvodima kompanije TIMOCOM na koje ste pretplaćeni! Bilo da se radi o berzi transporta, platformi za tendere, platformi za praćenjeberzi skladišta ili transportnom imeniku – sa ovom aplikacijom možete da se prijavite na svoj TIMOCOM nalog dok ste na putu i disponirate sa bilo kog mesta.*

AppStores QR-Code

Vaše prednosti:

Potpuni pristup Vašem TIMOCOM-nalogu i na putu
Mogućnost trenutnog reagovanja na poslovne mogućnosti i to u bilo kom trenutku
Pronalaženje tovara i nuđenje tovarnog prostora
Zahvaljujući GPS lociranju vozila budite uvek obavešteni o tome gde se Vaša vozila nalaze, bez obzira na to gde ste
Davanje ponuda na tenderima, kada god to želite
Ponudite fleksibilno skladišta i brzo nađite slobodna skladišta
Uspostavite kontakte zahvaljujući profilima preduzeća za transport i logistiku u TC Profile®

Uvek i svuda aktivni na tržištu

TIMOCOM mobilna upotreba - Aplikacija Transportbarometer

TIMOCOM mobilni pristup je integrisan u aplikaciji Transportbarometer. Tako da su na raspolaganju i aktuelni podaci o tržištu drumskog transporta u Evropi. Kada na terenu pregovarate o ceni, imate bolje argumente. Sa TIMOCOM Mobil ste u bilo kom trenutku i na bilo kom mestu spremni – sledeća poslovna mogućnost Vam je u ruci i udaljeni ste od nje samo jedan klik.

*Za korišćenje preko mobilnog uređaja mora biti registrovan jedan fiksni kompjuter. Za svaki sledeći uređaj potreban je dodatni TIMOCOM Account.

TIMOCOM Transportbarometer

Transportbarometer (transportni barometar) predstavlja aktuelnu situaciju u ponudi kapaciteta tovara i tovarnog prostora na evropskom tržištu drumskog transporta. Tako da pokazuje aktuelnu situaciju u evropskom poslovanju u oblasti transporta i logistike. Uz Transportbrometer dispečeri imaju mogućnost da iz kancelarije procene koja je trenutna situacija u oblasti tovara i tovarnog prostora u drugim zemljama. Na ovaj način preduzeća mogu bolje da reaguju na fluktuacije cena i tako bolje planiraju dispoziciju svoje robe. Zahvaljujući velikoj pouzdanosti informacija, Transportbarometer je koristan instrument za određivanje tržišnih cena.

TIMOCOM Transportni barometar - praktičan instrument za veću preglednost i transparentnost

Na koji način se dobijaju podaci

TIMOCOM kao lider na tržištu evropskih berzi tovara i tovarnih prostora stavlja svake sekunde na raspolaganje obimne podatke. Do 750.000 ponuda tovara i tovarnog prostora, koje svakodnevno objavi preko 127.000 korisnika na berzi TC Truck&Cargo®, se analizira za transportni barometar i vizuelizuje u gotovo realnom vremenu.

Rečnik transporta – Odgovori na pitanja na temu transporta

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame.