Traženo i pronađeno / Trgovina

Zahvaljujući TC eBid®, onlajn platformi za tendere u oblasti transporta na nivou čitave Evrope, preduzeća su ostvarila saradnju sa obostranim profitom. La Martiniquaise je želeo da prvo isproba TC eBid®. Proizvođač alkoholnih pića je preko platforme tražio novog poslovnog partnera sa vrlo specifičnim karakteristikama za izbrane relacije. Nikakav problema uz TC eBid®: Otpremnik pre objavljivanja tendera može da unese svoje specifične zahteve za prevoznika i tako efikasnije nađe poslovnog partnera. Preduzeće Hinterland je odgovaralo ovom profilu i dalo je besplatno svoju ponudu. Na obostranu sreću, jer su tako preduzeća razvila partnerstvo koje traje duže od jednog ugovora.


TIMOCOM - TC eBid® - Preporuke: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise je želeo da nađe efikasnu i brzu alatku čije rukovanje se lako može naučiti... i već na prvom testu TC eBid® se dopao preduzeću.

„TC eBid® na naše tendere poziva isključivo prevoznike koji su odabrani u skladu sa našim potrebama. Na taj način dobijamo optimizovanu listu pogodnih prevoznika i njihovih ponuda. Pronalaženje pouzdanog prevoznika koji na najbolji način zadovoljava potrebe nalogodavca zahteva specifični Know-how, koji nije naš, već kompanije TIMOCOM!" (Gospođa Lyet, rukovodilac prodaje preduzeća La Martiniquaise).

La Martiniquaise Groupe nazad u pregled
do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više