Traženo i pronađeno / Trgovina

Zahvaljujući TC eBid®, onlajn platformi za tendere u oblasti transporta na nivou čitave Evrope, preduzeća su ostvarila saradnju sa obostranim profitom. La Martiniquaise je želeo da prvo isproba TC eBid®. Proizvođač alkoholnih pića je preko platforme tražio novog poslovnog partnera sa vrlo specifičnim karakteristikama za izbrane relacije. Nikakav problema uz TC eBid®: Otpremnik pre objavljivanja tendera može da unese svoje specifične zahteve za prevoznika i tako efikasnije nađe poslovnog partnera. Preduzeće Hinterland je odgovaralo ovom profilu i dalo je besplatno svoju ponudu. Na obostranu sreću, jer su tako preduzeća razvila partnerstvo koje traje duže od jednog ugovora.


TIMOCOM - TC eBid® - Preporuke: La Martiniquaise Groupe La Martiniquaise je želeo da nađe efikasnu i brzu alatku čije rukovanje se lako može naučiti... i već na prvom testu TC eBid® se dopao preduzeću.

„TC eBid® na naše tendere poziva isključivo prevoznike koji su odabrani u skladu sa našim potrebama. Na taj način dobijamo optimizovanu listu pogodnih prevoznika i njihovih ponuda. Pronalaženje pouzdanog prevoznika koji na najbolji način zadovoljava potrebe nalogodavca zahteva specifični Know-how, koji nije naš, već kompanije TIMOCOM!" (Gospođa Lyet, rukovodilac prodaje preduzeća La Martiniquaise).

La Martiniquaise Groupe
do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više