07.07.2016

TimoCom po 8. put najbolja marka

IT preduzeće iz Erkrata osvaja nagradu čitalaca ETM izdavačke kuće u kategoriji berzi tereta.

Erkrat, 27.06.2016 – Sada je i zvanično: I ove godine kompaniji TimoCom dodeljena je nagrada „Beste Marke“ (najbolja marka) u kategoriji berzi tereta. Čitaoci časopisa lastauto omnibus, trans aktuell i Fernfahrer svake godine biraju najbolje komercijalno vozilo i najbolje marke. Ova nagrada koju je pokrenula izdavačka kuća ETM nagrađuje rad na razvoju inovativnih proizvoda i usluga u transportnoj branši.

Direktor marketinga Christof Thesinga primio je za to dodeljenu nagradu na svečanoj dodeli nagrada u Štutgartu: „Nagrada „Beste Marke“ jeste i biće za nas velika čast. Zato što je ona uvek potvrda da se posvećenost naših zaposlenih vrednuje. Međutim, ona ove godine pokazuje da se direktan kontakt sa klijentima isplati.“

Komunikativnost i transparetnost
Jedan od razloga za izbor IT preduzeća je za Thesingu direktna komunikacija sa klijentima. Preko 50 zaposlenih iz različitih zemalja svakog dana razgovara sa više od 2.000 korisnika o funkcijama i platformi ili odgovara na pitanja u vezi sa transportnim poslovanjem. U oblasti društvenih medija Facebook stranica kompanije TimoCom je postala jedna od najvažnijih digitalnih kanala, jer omogućuje kontakt preduzeća sa klijentima u realnom vremenu. „Ništa nije uverljivije od direktne i lične reakcije na komentar“, objašnjava stručnjak za marketing. „Naš tim za društvene medije aktivno traži od naših klijenata mišljenje o određenim aspektima platforme za transport.“

Ova direktna razmena ne samo da veoma motiviše klijente i promoviše opšte zadovoljstvo brendom, ona je i deo filozofije preduzeća i time samospoznaje zaposlenih.