30.03.2015

TimoCom osvaja nagradu „Brand Leader Award“ u Beogradu

IT preduzeće neprestano raste u jugoistočnoj Evropi

Erkrath/Beograd, 26.03.2015. – A pobednik je: TimoCom. Proizvođaču softvera je odato priznanje za doprinos u regionu južne Evrope nagradom „Brand Leader Award“. Na osnovu dugogodišnjeg poznavanja branše i kontinuiranog razvoja inovativnih IT usluga, odbor 2. konferencije o transportu i logistici TIL 2015 ove godine je nagradu u kategoriji „IT services in transport industry“ dodelio kompaniji srednje veličine sa sedištem u Nemačkoj.

Dodela nagrade desila se 26. marta 2015. u Centru Sava u Beogradu pod pokroviteljstvom Ministarstva za građevinu, saobraćaj i infrastrukturu Republike Srbije. Nagradom „Brand Leader Award“ organizatori odaju priznanje preduzećima, institucijama i medijima koji imaju pozitivan uticaj na ekonomski razvoj regionalne transportne branše. Organizator Milivoje Radovanović iz Mass Media International objašnjava odluku odbora na sledeći način: „Kompanija TimoCom Soft- und Hardware GmbH je prepoznata kao vodeći provajder IT usluga u oblasti transporta i logistike. TimoCom tehnologije  TC eBid®, TC eMap®, TC Truck&Cargo® su se tržišno pozicionirale kao izuzetno efikasne, produktivne i transparentne u transportnoj industriji. Izuzetna usluga, superioran proizvod i operativna odličnost predstavljaju kontinuiran doprinos kompanije TimoCom razvoju i unapređenju industriji transporta i logistike.“ On ističe vrednost preduzeća u jugoistočnoj Evropi i nastavlja: „Izuzetno mi je zadovoljstvo da dodelim priznanje Brand Leader Award kompaniji TimoCom Soft- und Hardware GmbH za izuzetan doprinos unapređenju u razvoju tehnologija i IT usluga u oblasti transporta i logistike“.

Country Manager za jugoistočnu Evropu, Tina Pandža, preuzela je nagradu u ime TimoCom-a u Beogradu. „Naši podaci potvrđuju već godinama koliko dobro se kotiraju naši proizvodi kod korisnika u regionu jugoistočne Evrope. Ovo nije samo posledica široke ponude tereta i tovarnih kapaciteta, već i toga što našim klijentima pružamo podršku na maternjem jeziku, što smo redovno na samom mestu događanja i što blisko sarađujemo sa nacionalnim udruženjima iz branše“. Pandža takođe objašnjava da kompanija neće biti uljuljkana uspehom. „Nagrada nas motiviše da se u budućnosti ozbiljno posvetimo željama naših klijenata iz regiona i da naš softver tako optimizujemo da učesnici iz branše transporta i logistike mogu da rade još efikasnije“.

Više informacija o TimoCom-u i nagradi "Brand Leader Award" naći ćete na adresi www.massmediainternational.eu ili  na www.timocom.rs.